Persondatapolitik

Hos MedElearn ønsker vi at skabe tryghed for dig, når du benytter vores digitale tjenester og produkter. Vi bruger og opbevarer derfor dine personoplysninger ansvarsfuldt og med respekt for privatliv i fuld overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning, herunder Databeskyttelsesloven og Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 (”Databeskyttelseslovgivningen”).

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan MedElearn behandler dine personoplysninger

Personoplysninger

Personoplysninger afgivet til os vil være tilgængelige på alle ovennævnte domæner og for andre tjenester, vi udbyder.

Når du opretter en brugerprofil på en af vores hjemmesider, afgiver du typisk følgende nødvendige personlige oplysninger til MedElearn: navn, titel, sundhedsfagligt speciale/ arbejdsområde, e-mail.

Oplysningerne bruger vi til at kunne tilpasse og levere indhold, webinarer og kurser, samt lave undersøgelser og analyser baseret efter dine interesser, som er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier. Disse data og analyser kan blive delt med 3. part i anonymiseret form i forbindelse med udvikling af nye kurser eller indhold.

Personoplysninger kan også indhentes i forbindelse med tilmeldinger til møder, webinarer eller andre begivenheder, som vi arrangerer.

Du kan altid kontakte os for information om de oplysninger, vi har registreret på dig. Ligeledes har du ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Det gøres ved at sende en mail til hello@medelearn.dk.

Når du opretter en brugerprofil, vil du blive godkendt manuelt og oprettet på SAP Litmos systemet. Herefter bliver du tildelt et brugernavn. Du bliver bedt om selv at oprette password. Password vil blive gemt i krypteret form. Brugernavn kan ikke ændres, men hvis du ønsker at ændre password, kan det til en hver tid gøres under Min Profil.

IP-adresse

Vi bruger din IP-adresse til at diagnosticere problemer på vores servere og til administration af vores hjemmeside. Derudover bruger vi den til at skaffe os et overblik over vores brugeres geografiske sammensætning og til at udvikle kommende tilbud og indhold.

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, vil vi lagre en eller flere cookies i din browser. Vi bruger bl.a. disse cookies i forbindelse med login, til at tilpasse vores website efter dine interesser og til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

Videregivelse af persondata

Vi videregiver ikke persondata til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke.

Vi kan videregive anonymiserede og aggregerede oplysninger af generel og statistisk karakter til samarbejdspartnere med det formål f.eks. at dokumentere brug af vores hjemmeside eller til udvikling af nye tilbud.

Vi gør ligeledes brug af en række eksterne partnere, som dermed har adgang til at behandle persondata på vores vegne. Dette bl.a. til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål og ikke for videre anvendelse af 3. part.

Opbevaring af persondata

Persondata opbevares i henhold til lovgivningen og så længe det er nødvendigt ift. de nævnte formål. Derefter bliver de slettet. Du kan til en hver tid anmode om, at få dine oplysninger slettet.

Distribution

MedElearn er forbeholdt sundhedsprofessionelle, da websitet kan indeholde information om receptpligtige lægemidler. Derfor skal du oprette en profil med de korrekte data, på baggrund af hvilke, vi kan verificere dig som sundhedsprofessionel.

Sundhedsprofessionelle er lovgivningsmæssigt defineret som: læger, tandlæger, dyrlæger, farmaceuter, sygeplejersker, veterinærsygeplejersker, farmakonomer, jordemødre, bioanalytikere, kliniske diætister, radiografer, social- og sundhedsassistenter og studerende inden for disse fag. Hvis du ikke er omfattet af lægemiddellovens definition af sundhedsprofessionelle, vil du ikke få adgang.

Nyhedsbreve

Når du har en profil på MedElearn.dk modtager du nyhedsmails fra os for eksempel i forbindelse med nye kurser, webinarer eller andre tilbud, som har en relevans i forhold til faglig opdatering for læger, sygeplejersker og sundhedsprofessionelle.

Du kan til enhver tid fravælge at modtage nyhedsbreve fra os.

Ansvarsfraskrivelse

Enhver benyttelse af informationer på medElearn.dk på brugerens eget ansvar. Alle rimelige foranstaltninger er truffet for at sikre nøjagtige og opdaterede oplysninger på dette website. Informationerne, der er publiceret på denne portal, kan dog indeholde tekniske unøjagtigheder eller trykfejl.

MedElearn eller annoncører eller leverandører er ikke ansvarlige for indirekte skader eller følgeskader eller anden form for skade som følge af tabt adgang, data eller driftstab opstået i forbindelse med anvendelse eller præsentation af oplysninger fra dette website. Ved spørgsmål til et specifikt sundhedsemne bør en sundhedsfaglig person kontaktes. Der foretages jævnligt ændringer af oplysningerne heri. MedElearn og/eller de relaterede leverandører kan når som helst foretage forbedringer og/eller ændringer i informationerne på websitet.

©MedElearn rettigheder til tekster og billeder tilhører Medical Access ApS og respektive ophavsmænd.